KWT Lodge

Welkom op de website van de KWT Lodge! In december 2017 hebben wij de deuren van onze moderne Lodge geopend in Baad. Een groot deel van het pand is vernieuwd (interieur & exterieur). De kamers hebben allemaal een moderne update gekregen en er zijn drie volledig nieuwe appartementen verbouwd. De KWT Lodge is een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen, waar u zich al snel thuis zult voelen.

De lodge beschikt over acht 2-persoonskamers en drie appartementen waarbij een moderne sfeer en gezelligheid voorop staan. De lodge heeft een rustige ligging in het pittoreske dorpje Baad en heeft een prachtig weids uitzicht. Vanuit Baad starten meerdere wandelroutes, tourski-routes en kan je de gratis skibus nemen (op 100 meter afstand) die je binnen 5 minuten naar de eerste skilift brengt en iedere 10 minuten rijdt.

De lodge beschikt over een grote gemeenschappelijke ruimte waar je een drankje kan nuttigen aan de openhaard na een heerlijk dagje actief buiten zijn. Het ontbijtbuffet wordt hier iedere ochtend geserveerd en er is een honesty bar waar je zelf drankjes uit de koeling kunt halen. In de grote en luxe gemeenschappelijke keuken kan zelf worden gekookt. Naast de gemeenschappelijke ruimte beschikt de lodge ook over een sauna, een skikelder en een speelruimte voor kinderen.

Kleinwalsertal Lodge - Baad

Accommodatie

Volg onze vlogs bekijk alle vlogs

Wij zijn Boaz en Sanne, een Nederlands stel dat het Amsterdamse heeft verruild voor een actief buitenleven in de bergen. We zijn beide fanatieke wintersportfanaten en hebben besloten om het roer om te gooien en te emigreren naar het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Voor een mooie plek in Oostenrijk hoefden we niet lang te zoeken.

Per begin juli 2017 zijn we verhuisd naar Baad en per 4 oktober 2017 is de lodge officieel van ons! We hebben besloten om het proces van emigreren, settelen en verbouwen op beeld vast te leggen, voor wie het leuk vindt om te volgen!

Waar kun je ons vinden?

Contactgegevens KWT Lodge

Baad 18, 6993 Mittelberg, Österreich
+43 664 285 3124
info@kleinwalsertallodge.com
Kwtlodge
KWT Lodge

Instagram @kwtlodge